Skin Wellness

Malima producten van Mirelle Beauty & Health

Malima Skincare, een alliantie tussen natuur en wetenschap
Effectieve verzorging & huidverbetering

Malima Skincare staat voor zo natuurlijk mogelijke, meest huidvriendelijke verzorgingsproducten met huid identieke ingrediënten die een optimaal resultaat geven.  Alle producten bevatten maximale werkstof percentages. Daarnaast hebben alle crèmes en serums een natuurlijke UV bescherming. De Skincare producten zijn vrij van parabenen, MIT, paraffine, alcohol denat, en toegevoegde kleurstoffen! 

“Geen huid is hetzelfde en ieders wensen zijn uniek!”

Bij Mirelle Beauty en Health werk ik met behandelingen op maat, Tijd voor jezelf.
Jouw wensen voor huidverbetering, huidverzorging en ontspanning vertaal ik naar een behandeling speciaal voor jou.
Jij ontvangt precies dat waardoor jij even helemaal kunt ontspannen, je hoofd tot rust komt en je huid gaat stralen.
Je kunt een keuze maken uit 60, 90, 120 of 150 minuten Tijd voor jezelf.

Ook kun je kiezen voor het relax arrangement Tijd voor jezelf XXL van 3,5 uur.
Welke behandeling je ook kiest, je ontvangt altijd een product advies voor thuis om jouw huid nog meer te laten stralen.

Tijd voor jezelf

Behandeling op maat van 60 minuten. € 56

Tijd voor jezelf 

Behandeling op maat van 90 minuten. € 84

Tijd voor jezelf

Behandeling op maat van 120 minuten.  € 112

Tijd voor jezelf

Behandeling op maat van 150 minuten € 140

Tijd voor jezelf XXL

Relax arrangement van 3,5 uur € 196

Bindweefselmassage van het gezicht

Bindweefselmassage is een massage uitgevoerd in de dieper gelegen huidlagen, het onderhuidse bindweefsel en is speciaal ontwikkeld voor het gezicht.
De massage stimuleert de huiddoorbloeding, werkt op verjonging van de huidstructuur, verminderd verklevingen, verstevigd het bindweefsel en zorgt ervoor dat de huid beter in staat om voedingstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren. 
Een slechte doorbloeding van de huid kan bijvoorbeeld de oorzaak zijn van bv. rimpels, verklevingen of acne. 
Bindweefselmassage werkt huid verbeterend, zeker in kuurverband en wordt vaak ervaren als zeer aangenaam en ontspannend.

Cosmetische Shiatsu massage

Cosmetische Shiatsu massage is ontstaan uit de Chinese en Japanse geneeskunde. Deze 45 minuten durende zeer ontspannende massage van de meridianen, accupressuur punten en reflexzones in je gezicht, hals en decolleté richt zich op herstel van je zelf genezende vermogen en verbeteren van de energie doorstroom in de meridianen.  Blokkades in de energiestroom kunnen o.a. zorgen voor een onzuivere huid, rimpeltjes, verklevingen, een vale of juist gestuwde huid.

Cupping massage

Cupping massage is een massagetechniek met siliconen cups. De techniek is ontstaan uit de oude Chinese geneeskunst en doorontwikkeld tot de methode die ik nu gebruik. Met de cups maak je een vacuüm met de huid, dit zorgt voor een betere doorbloeding van de huid en de spieren, afvalstoffen worden afgevoerd en werkstoffen worden beter opgenomen. Verklevingen in het bindweefsel worden aangepakt net als blokkades op energetisch niveau waardoor energie beter kan stromen. Cupping geeft een ontspannen gevoel terwijl je huid en je lichaam aan het werk worden gezet. De werking gaat veel dieper dan de huid, maar werkt op vele lagen. 

Fruitzuur behandelingen

Bij de fruitzuur behandelingen maak ik gebruik  van natuurlijke fruitzuren die in de huid doordringen tot de cellaag waar de nieuwe huidcellen ontstaan. De doorbloeding, de cel vernieuwing en de collageen aanmaak in de huid worden gestimuleerd. Een behandeling met een natuurlijk huid verbeterend resultaat voor het gezicht, zeker wanneer je deze behandeling als kuur doet.
De huid gaat weer stralen, de conditie verbeterd, lijntjes vervagen en de opname van werkstoffen uit de producten verhoogd.
Fruitzuren kun je toepassen bij het verminderen van fijne lijntjes, pigment vlekjes, littekentjes en bij een onzuivere, actieve acne of vette huid.

Prijzen Mirelle Beauty & Health onder voorbehoud.