Malima producten van Mirelle Beauty & Health


Malima Skincare, een alliantie tussen natuur en wetenschap
Effectieve verzorging & huidverbetering

Malima Skincare staat voor zo natuurlijk mogelijke, meest huidvriendelijke verzorgingsproducten met huididentieke ingrediënten welke optimaal resultaat genereren. Daarom bevatten alle producten maximale werkstof percentages en de crèmes en serums tevens een natuurlijke UV bescherming. De Skincare producten zijn vrij van parabenen, MIT, paraffine, alcohol denat, en toegevoegde kleurstoffen! 

Skin Pure

Compacte behandeling gericht op het intensief reinigen van de huid en het verwijderen van onzuiverheden.
Duur 45 minuten € 32,50

Skin Vitalizing

Behandeling gericht op verzorging en verbetering van de huid waarbij de producten worden afgestemd op huidtype en huidbehoefte, inclusief een korte gezichtsmassage en een masker afgestemd op de huid.
Duur 60 minuten € 46,50

Skin Comforting

Weldadige behandeling waarbij huidverbetering en ontspanning centraal staan, waarbij de producten worden afgestemd op huidtype en huidbehoefte.
Deze behandeling is inclusief Alluring gezichtsmassage en een masker afgestemd op de huid.
Tijdens het masker ontvang je naar eigen keuze een hand, voet of oor massage.
Duur 90 minuten € 69,50

Skin Special

Behandeling speciaal gericht op Anti-ageing en zorgt voor een ware work-out voor de huid.
Deze behandeling is inclusief  bindweefsel massage, micro needle roller en masker afgestemd op de huid wensen. Tijdens het masker heb je keuze uit een oor of nek en schoudermassage.
Duur 90 minuten € 83,50 (inclusief de persoonlijke micro needle roller waarmee je ook thuis je huidconditie verder kunt verbeteren)

Touch of Wellness 

Totale beleving van heerlijke geuren en weldadige producten die samen het ultieme gevoel van ontspanning bieden.
In deze behandeling ontvang je een uitgebreide gezichtsbehandeling gericht op ontspanning inclusief Alluring gezichtsmassage en een masker , scrub en massage van de rug en een rugpakking.  Tijdens het masker ontvang je een massage van de  handen en voeten.
De behandeling eindigt met een kopje thee.
Duur ca.120 minuten €92,50

Epileren/waxen van de wenkbrauwen, verven van wenkbrauwen en/of wimpers en harsen in het gezicht is niet standaard in begrepen bij bovenstaande behandelingen maar kan wel aan jouw behandeling worden toegevoegd.
Per onderdeel is er een toeslag van € 5,-

Huidverbetering

Bindweefselmassage gezicht

Bindweefselmassage is een massage uitgevoerd in de dieper gelegen huidlagen, het onderhuidse bindweefsel en is speciaal ontwikkeld voor het gezicht.
De massage stimuleert de huiddoorbloeding, werkt op verjonging van de huidstructuur, verminderd verklevingen, verstevigd het bindweefsel en zorgt ervoor dat de huid beter in staat om voedingstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren. 
Een slechte doorbloeding van de huid kan bijvoorbeeld de oorzaak zijn van bv. rimpels, verklevingen of acne. 
Bindweefselmassage werkt huid verbeterend, maar wordt vaak ervaren als zeer aangenaam en ontspannend.
Duur 60 minuten  € 49,50

Cupping massage

Cupping massage is een massagetechniek met siliconen cups. De techniek is ontstaan uit de oude Chinese geneeskunst en doorontwikkeld tot de methode die ik nu gebruik. Met de cups maak je een vacuum met de huid, dit zorgt voor een betere doorbloeding van de huid en de spieren, afvalstoffen worden afgevoerd en werkstoffen worden beter opgenomen. Verklevingen in het bindweefsel worden aangepakt net als blokkades op energetisch niveau waardoor energie beter kan stromen. Cupping geeft een ontspannen gevoel terwijl je huid en je lichaam aan het werk worden gezet. De werking gaat veel dieper dan de huid, maar werkt op vele lagen. 
Duur 60 minuten € 49,50

Skin solutions / Fruitzuur behandelingen

Bij de Skinsolution, Skinsolution+ en Skin refresh wordt gebruik gemaakt van natuurlijke fruitzuren die in de huid doordringen tot de cellaag waar de nieuwe huidcellen ontstaan. De doorbloeding, de celvernieuwing en de collageen aanmaak in de huid worden gestimuleerd. Een behandeling met een natuurlijk huidverbeterend resultaat voor het gezicht, zeker wanneer je deze behandeling als kuur doet.
De huid gaat weer stralen, de conditie verbeterd, lijntjes vervagen en de opname van werkstoffen uit de producten verhoogd.

Skin solutions
Fruitzuur kuurbehandeling specifiek gericht op verminderen van littekentjes en de onzuivere en/of vette huid.                      
Duur 30 minuten € 29,50

Fruitzuur kuurbehandeling specifiek gericht op het verminderen fijne lijntjes en/of pigmentvlekjes.
Duur 30 minuten € 39,50

Skin solutions+
Fruitzuur kuurbehandeling inclusief rebalancing massage specifiek gericht op de actieve acne huid.
Duur 45 minuten € 39,50 

Skin Refresh
Intensieve huidoppepper inclusief skin solution behandeling, geschikt voor bijna alle huidtypen gericht op het verzachten en verfijnen van de huidstructuur en het verhelderen van de teint.
Duur 60 minuten  € 69,50

Prijzen Mirelle Beauty & Health onder voorbehoud.