Skin Wellness

Malima producten van Mirelle Beauty & Health

Gezichtsbehandelingen met Malima Cosmetics

Professionele cosmetica met natuurlijke oliën en huididentieke ingrediënten
speciaal vervaardigd op huidbehoefte voor intensieve verzorging en huidverbetering

Skin Pure

Een compacte behandeling gericht op het intensief reinigen van de huid en het verwijderen van onzuiverheden.
Dubbele reiniging, diepte reiniging, verwijderen onzuiverheden, masker, dagverzorging.
Duur 40 minuten € 29,50

Skin Vitalizing

Een behandeling gericht op het verzorgen van de huid waarbij de producten worden afgestemd op huidtype en huidbehoefte.
Dubbele reiniging, diepte reiniging, Alluring gezichtsmassage, masker, dag/nacht verzorging.
Duur 60 minuten € 44,50

Skin Comforting

Een weldadige behandeling waarbij ontspanning centraal staat, de producten worden afgestemd op huidtype en huidbehoefte.
Dubbele reiniging, diepte reiniging, Alluring gezichtsmassage, masker, keuze uit hand, voet of oormassage tijdens het masker, dag/nacht verzorging.
Duur 90 minuten € 63,50

Skin Special

Anti-age behandeling, een ware work-out voor de huid.
Dubbele reiniging, diepte reiniging, Alluring bindweefsel massage, micro needle roller, masker, keuze uit een oor of schoudermassage tijdens het masker, dag/nacht verzorging.
Duur 90 minuten € 89,50 (inclusief de persoonlijke micro needle roller)

Touch of Wellness behandeling

Totale beleving van heerlijke geuren en weldadige producten die samen het ultieme gevoel van ontspanning bieden.
Scrubben van de rug en een korte rugmassage, dubbele reiniging, diepte reiniging, Alluring gezichtsmassage, masker, tijdens het masker een arm en schoudermassage, dag/nachtverzorging
Duur 105 minuten €78,50

Epileren van de wenkbrauwen, verven van wenkbrauwen en/of wimpers en harsen in het gezicht is niet in begrepen bij deze behandelingen maar zijn uiteraard wel toe te voegen aan een behandeling.
Per onderdeel is er een toeslag van € 5,-

Huidverbetering

Bindweefsel massage gezicht

Bindweefselmassage wordt uitgevoerd in de dieper gelegen huidlagen,het onderhuidse bindweefsel. Deze massage werkt niet alleen huidverbeterend, maar het is ook een zeer aangename en ontspannen massage. Bindweefselmassage stimuleert de huiddoorbloeding, werkt op verjonging van de huidstructuur, reductie van blokkades en het verstevigen van het bindweefsel. Door de huid goed te doorbloeden, is de huid ook beter in staat om voedingstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren. Bij een slechte doorbloeding kunnen o.a. rimpels, verklevingen of acne ontstaan. Door  bindweefselmassage wordt de circulatie verbeterd en daardoor wordt de huidconditie geoptimaliseerd.
Duur 50 minuten  € 39,50

Skin solutions 

Fruitzuur kuurbehandeling specifiek gericht op :

  • verminderen fijne lijntjes
  • pigment
  • littekentjes
  • onzuivere en/of vette huid                                                                                                                                                                                                                             Duur 30 minuten € 29,50

Skin solutions+ 

Fruitzuur kuur behandeling inclusief rebalancing massage specifiek gericht op de actieve acne huid
Duur 40 minuten € 39,50

Skin Refresh

Intensieve huidoppepper met fruitzuurpeeling voor alle huidtypen gericht op het verzachten en verfijnen van de huidstructuur en het verhelderen van de teint
Duur  60 minuten  € 69,50

Bij de skin solution, skinsolution+ en skin refresh wordt gebruik gemaakt van natuurlijke fruitzuren die in de huid doordringen tot de cellaag waar de celdeling plaatsvindt. De doorbloeding, de celvernieuwing en de collageen aanmaak in de huid worden gestimuleerd. Een behandeling met een natuurlijk huidverbeterend resultaat voor het gezicht.
De huid gaat weer stralen, de conditie verbeterd, lijntjes vervagen en de opname van werkstoffen uit de producten verhoogd.

Diamant Dermabrasie

Diamantdermabrasie is een intensieve mechanische peeling van de huid doormiddel van een speciale slijptechniek met diamantkopjes. De doorbloeding van de huid wordt geactiveerd, fijne lijntjes vervagen, huidstructuur verfijnt, de huid voelt gladder en ziet er stralender uit .
Duur 50 minuten  € 39,50

Prijzen Mirelle Beauty & Health onder voorbehoud.

Scroll Up