Skin Wellness

Malima producten van Mirelle Beauty & Health


Malima Skincare, een alliantie tussen natuur en wetenschap
Effectieve verzorging & huidverbetering

Malima Skincare staat voor zo natuurlijk mogelijke, meest huidvriendelijke verzorgingsproducten met huid identieke ingrediënten die een optimaal resultaat geven.  Alle producten bevatten maximale werkstof percentages. Daarnaast hebben alle crèmes en serums een natuurlijke UV bescherming. De Skincare producten zijn vrij van parabenen, MIT, paraffine, alcohol denat, en toegevoegde kleurstoffen! 

“Geen huid is hetzelfde en ieders wensen zijn uniek!”

Bij Mirelle Beauty & Health kun je op basis van jouw unieke wensen een keus maken uit diverse behandelingen.
Zo kun je voor je huid kiezen voor één of een combinatie van behandelingen waarbij ontspanning en verzorgen van je huid centraal staat.
Ook kun je kiezen om een op maat gemaakt perfect me-time moment te creëren. Hierbij staat het verbeteren van je huidconditie meer centraal. Bij elke behandeling ontvang je een product advies voor thuis.

Skin Vitalizing

Heb je last van een onrustige huid, pukkeltjes of acne, heeft je huid een boost nodig? Of heb je een keer wat minder tijd?
Dan is deze behandeling een goede keuze.
De behandeling is gericht op verzorging van je huid waarbij de producten worden afgestemd op huidtype en huidbehoefte. Deze behandeling is zonder een  gezichtsmassage. Wel ontvang je altijd een product advies voor thuis.

Duur van de behandeling 60 minuten. € 46,50

Skin Comfort

Ben je opzoek naar een gezichtsbehandeling die huidverzorging en ontspanning combineert? 
Dan is de Skin Comfort gezichtsbehandeling een aanrader.
Bij deze behandeling  worden de producten afgestemd op jouw huidtype, huidbehoefte en specifieke huid wensen en bevat altijd een korte gezichtsmassage. Daarnaast ontvang je altijd een product advies voor thuis. 

Duur van de behandeling 90 minuten. € 71,50

Perfect Me-time

Wil je werken aan een mooie stralende huid, het verbeteren van de conditie en de weerstand van je huid zowel van binnen als van buiten? En wil je na je behandeling met een energiek en ontspannen gevoel naar huis?
Dan is de Perfect Me-time behandeling de juiste keuze.
Deze behandeling is een een ware work-out voor je huid in combinatie met een uitgebreide massage voor ontspanning en herstel van je energiebalans en het activeren van het zelf genezend vermogen van je lichaam.
Jouw huidtype en huidconditie en huidwensen staan natuurlijk centraal en ook met het seizoen houden we rekening. Daarnaast ontvang je altijd een product advies voor thuis.

Duur van de behandeling 120 minuten.  € 99,50

Touch of Wellness 

Ben je toe aan ontspanning? Of kun je niet kiezen tussen een gezichtsbehandeling of een lichaamsmassage?
Dan is de Touch of Wellness de ideale behandeling.
Deze behandeling is een combinatie van een ontspannende gezichtsbehandeling met een massage van je hoofd, rug, schouders.nek, handen en voeten. 
Totale beleving van heerlijke geuren en weldadige producten die samen het ultieme gevoel van ontspanning bieden.

Duur van de behandeling 120 minuten €99,50

Epileren, Verven van wenkbrauwen en/of wimpers en harsen in het gezicht is niet standaard in begrepen bij bovenstaande behandelingen maar kan wel aan jouw behandeling worden toegevoegd.
Per onderdeel is er een toeslag van € 5,-

Bindweefselmassage van het gezicht

Bindweefselmassage is een massage uitgevoerd in de dieper gelegen huidlagen, het onderhuidse bindweefsel en is speciaal ontwikkeld voor het gezicht.
De massage stimuleert de huiddoorbloeding, werkt op verjonging van de huidstructuur, verminderd verklevingen, verstevigd het bindweefsel en zorgt ervoor dat de huid beter in staat om voedingstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren. 
Een slechte doorbloeding van de huid kan bijvoorbeeld de oorzaak zijn van bv. rimpels, verklevingen of acne. 
Bindweefselmassage werkt huid verbeterend, zeker in kuurverband en wordt vaak ervaren als zeer aangenaam en ontspannend.

Cosmetische Shiatsu massage

Cosmetische Shiatsu massage is ontstaan uit de Chinese en Japanse geneeskunde. Deze 45 minuten durende zeer ontspannende massage van de meridianen, accupressuur punten en reflexzones in je gezicht, hals en decolleté richt zich op herstel van je zelf genezende vermogen en verbeteren van de energie doorstroom in de meridianen.  Blokkades in de energiestroom kunnen o.a. zorgen voor een onzuivere huid, rimpeltjes, verklevingen, een vale of juist gestuwde huid.

Cupping massage

Cupping massage is een massagetechniek met siliconen cups. De techniek is ontstaan uit de oude Chinese geneeskunst en doorontwikkeld tot de methode die ik nu gebruik. Met de cups maak je een vacuüm met de huid, dit zorgt voor een betere doorbloeding van de huid en de spieren, afvalstoffen worden afgevoerd en werkstoffen worden beter opgenomen. Verklevingen in het bindweefsel worden aangepakt net als blokkades op energetisch niveau waardoor energie beter kan stromen. Cupping geeft een ontspannen gevoel terwijl je huid en je lichaam aan het werk worden gezet. De werking gaat veel dieper dan de huid, maar werkt op vele lagen. 

Fruitzuur behandelingen

Bij de fruitzuur behandelingen maak ik gebruik  van natuurlijke fruitzuren die in de huid doordringen tot de cellaag waar de nieuwe huidcellen ontstaan. De doorbloeding, de cel vernieuwing en de collageen aanmaak in de huid worden gestimuleerd. Een behandeling met een natuurlijk huid verbeterend resultaat voor het gezicht, zeker wanneer je deze behandeling als kuur doet.
De huid gaat weer stralen, de conditie verbeterd, lijntjes vervagen en de opname van werkstoffen uit de producten verhoogd.
Fruitzuren kun je toepassen bij het verminderen van fijne lijntjes, pigment vlekjes, littekentjes en bij een onzuivere, actieve acne of vette huid.

Prijzen Mirelle Beauty & Health onder voorbehoud.