Nieuws

Malima producten
Heb jij nog altijd “vage” klachten nadat je ziek bent geweest van Corona of een andere virusinfectie zoals bijvoorbeeld pfeiffer.
Heb je last van klachten zoals zware moeheid, concentratie problemen, hoofdpijn, reuk en smaakverlies, spierpijn, benauwdheid of heb je de diagnose longcovid(= langdurig/chronische covid klachten)
Deze klachten kunnen je behoorlijk in de weg zitten in het dagelijks leven en je functioneren.
 
Opmerkelijk is dat de mate waarin je in de acute fase van het ziek zijn last van had niets zegt over de klachten op de langere termijn.
Sommige zijn heel ziek en hebben nauwelijks last van restverschijnselen waar een ander nauwelijks ziek is geweest en juist veel restklachten heeft.
 
Voetreflextherapiebehandelingen kunnen een positieve bijdrage leveren om je lichaam in een zo goed mogelijke conditie te brengen, je immuunsysteem en je zelfgenezend vermogen een boost te geven.
Voetreflexbehandelingen kunnen heel goed naast reguliere behandelingen, sterker nog het kan zorgen voor een snellere weg naar herstel.
 
Mijn behandelingen zijn gericht op jouw herstel van energie,
vitaliteit en gezondheid , waardoor je weer lekkerder in je vel komt te zitten.

Wil jij ervaren of Voetreflextherapie iets voor je is en wil je een afspraak maken, neem dan contact met me op of plan je afspraak via online afspraak maken.
 

 

Prijzen Mirelle Beauty & Health onder voorbehoud.