Nieuws

verkoop producten Malima @Mirelle Beauty & Health

 

“In the spotlight”

Nieuwe behandelingen en nieuwe producten

De herfst is begonnen, de komende maanden zijn uitermate geschikt om je huid                                                            eens flink onder de loupe te nemen.                                                    Misschien loop je al een tijdje rond met vragen over je huid en/of huidverbetering en welke behandeling er dan het best bij jouw huidwensen past.

Omdat in de komende maanden de zon minder sterk schijnt, zijn deze maanden geschikt om in een kuur de Active Peel behandeling of Diamantdermabrasie of de vanaf november 2019 nieuwe fruitzuurbehandeling te ondergaan om je huidconditie aan te pakken.

Daarnaast zijn er de afgelopen periode een aantal nieuwe producten in de Malima Skin care lijn bij gekomen, zo is er nu een every day sunshield met 4 voudige werking op UVA en UVB bescherming , de skin performance lijn waarbij je in kuurvorm van 4 weken thuis met speciale maskers en elixers je huidconditie verder kunt opbouwen met keuze uit moisturizing repair of antiage power.               In november komt er nog de intensive AHA solution(fruitzuur) bij.

@ Mirelle Beauty & Health zoeken we altijd naar de behandeling en producten voor thuis die het beste bij jouw wensen en jouw huid passen.

Vanaf augustus kun je @Mirelle Beauty & Health ook terecht voor Lash Lifting in combinatie met het verven van de wimpers, een behandeling om je natuurlijke wimpers te krullen(lift) en geverft voor een mooie open oogopslag met optisch vollere en langere natuurlijke wimpers.

Vanaf November 2019 kun je een afspraak maken voor de Skin AHA Performance, een behandeling met fruitzuur/glycol om ongewenste pigmentvlekjes, fijne lijntjes en de onzuivere huid aan te pakken. Deze producten helpen de dode en doffe huidcellen te verwijderen, geven de de huid een gezonde en egale uitstraling en stimuleren de collageen en elastine vezels in de huid.

                Lashlift

Scroll Up