Mirelle Swart

Salon Mirelle Swart Energetic Beauty

Bij Mirelle Swart Energetic Beauty boek je een behandeling op maat; Tijd voor Jezelf. 
Jouw unieke wensen voor huidverbetering, huidverzorging en ontspanning vertaal ik naar een persoonlijk behandelplan, een behandeling op maat.
Precies wat jij op dat moment nodig hebt en past bij jouw huid en gekozen tijdsduur. Een behandeling op maat waar jij en jouw huid van gaan stralen, jouw lijf kan ontspannen en je hoofd tot rust komt.
In een behandeling op maat combineer ik
huidverbetering, massage, voetreflexologie en energetische therapie passend bij jouw wensen, jouw huid en jouw vragen. Na de behandeling ga je ontspannen en met hernieuwde energie naar huis.

De inspiratiebron voor het aanbod van de behandelingen bij Mirelle Swart Energetic Beauty zijn mijn eigen ervaringen met onder andere hooggevoeligheid (HSP), een burn-out, een allergie en mijn zwangerschappen.
Ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialiste, voetreflextherapeut, zwangerschapsvoetreflextherapeut en  energetisch therapeut. 

In de salon werk ik  zoveel mogelijk met mijn handen en met natuurlijke producten, zonder de stoffen waar vaak allergie door ontstaat. Iets wat in de huidige tijd helaas steeds vaker voorkomt.
Bij de behandelingen op maat maak ik samen met jouw een keuze uit de Skin en Body Wellness en Reflexologie behandelingen. In de salon werk ik met de producten van Malima Cosmetics.
Malima cosmetics is professionele cosmetica met natuurlijke en huid identieke ingrediënten die de natuurlijke huidfuncties ondersteunen en helpen herstellen, ze worden snel en diep door de huid opgenomen en bieden maximaal resultaat.
Een alliantie tussen natuur en wetenschap!

Bij alle behandelingen op maat die je bij  Mirelle Swart Energetic Beauty kunt boeken staat ontspanning en aandacht voor jou centraal.
Ik neem graag de tijd voor je als je in mijn stoel ligt zodat je even los komt van de drukte van de dag en even kunt opladen.  
Ik gun het iedereen om lekker in je lijf te zitten, stress en spanningen los te laten en te stralen met een mooie huid.

Het mooiste resultaat bereik ik door het combineren van behandelingen met reflexologie en het thuisgebruik van de producten van Malima cosmetics. Reflexologie brengt je lichaam in balans waardoor je letterlijk beter in je vel gaat zitten, de behandelingen en producten voor thuis zorgen voor een mooiere huid. Zo kan jouw huid niet alleen van buiten stralen maar ook van binnenuit! 

Afspraak maken

Wil je weten wat Mirelle Swart Energetic Beauty voor jou kan betekenen, maak dan gerust eens een afspraak.

Mirelle Swart

Foto van Mirelle in de salon