Mirelle Swart

Mijn naam is Mirelle Swart (1978). Ik woon samen met mijn partner en onze 2 kinderen, een dochter en een zoon. In mijn vrije tijd doe ik aan yoga en fitness en ga ik graag naar het bos of het strand.

Sinds april 2014 ben ik eigenaresse van Mirelle Beauty & Health. De wens om een salon te openen was er al heel lang, niet zo gek als je opgroeit in een ondernemersgezin.
De inspiratiebron voor het aanbod van de behandelingen bij Mirelle Beauty & Health zijn mijn eigen ervaringen met onder andere hooggevoeligheid, een burn-out, een allergie aan mijn handen en mijn zwangerschappen.
Ondertussen ben ik ruim 26 jaar gediplomeerd schoonheidsspecialiste .
In 2017 ben ik HBO afgestudeerd als voetreflextherapeut en zwangerschapsvoetreflextherapeut en sinds het voorjaar van 2023 gediplomeerd energetisch therapeut. 
Ieder jaar volg ik diverse bijscholingen, workshops en cursussen om mijn kennis up to date te houden.

Salon Mirelle Beauty & Health

Bij Mirelle Beauty & Health boek je een behandeling op maat, Tijd voor Jezelf. 
Jouw unieke wensen voor huidverbetering, huidverzorging en ontspanning vertaal ik naar een persoonlijk behandelplan. Precies wat jij op dat moment nodig hebt en past bij jouw gekozen tijdsduur. Een behandeling op maat waar jij en jouw huid van gaan stralen, jouw lijf kan ontspannen en je hoofd tot rust komt. Na de behandeling ga je opgeladen en vol energie naar huis.

In de salon werk ik  zoveel mogelijk met mijn handen en met natuurlijke producten, zonder de stoffen waar vaak allergie door ontstaat. Iets wat in de huidige tijd helaas steeds vaker voorkomt.
Bij alle mogelijke behandelingen waar je uit kunt kiezen bij de Skin en Body Wellness en Reflexologie werk ik met de producten van Malima cosmetics.
Malima cosmetics is professionele cosmetica met natuurlijke en huid identieke ingrediënten die de natuurlijke huidfuncties ondersteunen en helpen herstellen, ze worden snel en diep door de huid opgenomen en bieden maximaal resultaat.
Een alliantie tussen natuur en wetenschap!

Bij alle behandelingen die je bij  Mirelle Beauty & Health kunt boeken staat ontspanning en aandacht voor jou centraal.
Ik neem graag de tijd voor je als je in mijn stoel ligt zodat je even los komt van de drukte van de dag en even kunt opladen.  
Ik gun het iedereen om lekker in je lijf te zitten, stress en spanningen los te laten en te stralen met een mooie huid.
Het mooiste resultaat bereik ik door het combineren van behandelingen met reflexologie en het thuisgebruik van de producten van Malima cosmetics. Reflexologie brengt je lichaam in balans waardoor je letterlijk beter in je vel gaat zitten, de behandelingen en producten voor thuis zorgen voor een mooiere huid. Zo kan jouw huid niet alleen van buiten stralen maar ook van binnenuit! 

Afspraak maken

Wil je weten wat Mirelle Beauty & Health voor jou kan betekenen, maak dan gerust eens een afspraak.

Mirelle Swart

Foto van Mirelle in de salon