Mirelle Swart

Mijn naam is Mirelle Swart (1978). Ik woon in Schagen en samen met mijn partner heb ik een dochter en een zoon.  
Sinds april 2014 ben ik trotse eigenaresse van Mirelle Beauty & Health.
Ik ben al bijna 25 jaar gediplomeerd schoonheidsspecialiste en pedicure. In 2017 ben ik afgestudeerd als HBO voetreflextherapeut, in 2018 kwam daar nog het diploma zwangerschapsreflexologie bij.  Ieder jaar volg ik bijscholingen, workshops en cursussen om mijn kennis up to date te houden.

Ik ben opgegroeid in een ondernemersgezin en de droom om een eigen salon te starten was 1 van mijn grote wensen.
Een burn-out, een allergie aan mijn handen en 2 behoorlijk zware zwangerschappen  zijn de inspiratiebron geweest om voor mezelf te beginnen en voor het aanbod van de behandelingen en producten in mijn salon.
In het voorjaar van 2014 is Mirelle Beauty & Health geopend en is die grote droom, een eigen salon te beginnen, werkelijkheid geworden!

In mijn vrije tijd doe ik aan yoga, ben ik graag buiten in de tuin bezig en ga ik met het gezin naar het bos of strand, zo kan ik opladen en ontladen.

Salon Mirelle Beauty & Health

In de salon werk  ik  zoveel mogelijk met natuurlijke producten, zonder de stoffen waar vaak allergie door ontstaat. Iets wat in de huidige tijd helaas steeds vaker voorkomt.
Bij de Skin en Body Wellness en Voetreflex behandelingen werk ik met de producten van Malima cosmetics.
Malima cosmetics is professionele cosmetica met natuurlijke en huid identieke ingrediënten die de natuurlijke huidfuncties ondersteunen en helpen herstellen, ze worden snel en diep door de huid opgenomen en bieden maximaal resultaat.
Een alliantie tussen natuur en wetenschap!

Bij alle behandelingen die je bij  Mirelle Beauty & Health kunt boeken staat ontspanning en aandacht voor jou centraal.
Of je nu komt voor een complete gezichtsbehandeling, massage, voetreflex, alleen voor je wenkbrauwen of 1 van de andere behandelingen.
Ik neem graag de tijd voor je als je in mijn stoel ligt zodat je even los komt van de drukte van de dag en even kunt opladen.  Ik gun het iedereen om lekker in je lijf te zitten, stress en spanningen los te laten en te stralen met een mooie huid.
Het mooiste resultaat bereik ik door het combineren van Skin en Body behandelingen met reflexologie en het thuisgebruik van de producten van Malima. Reflexologie brengt je lichaam in balans waardoor je letterlijk beter in je vel gaat zitten, de behandelingen en producten voor thuis zorgen voor een mooiere huid. Zo kan jouw huid niet alleen van buiten stralen maar ook van binnenuit! 

Wil je weten wat Mirelle Beauty & Health voor jou kan betekenen, maak dan gerust eens een afspraak.

Mirelle Swart

Foto van Mirelle in de salon