Mirelle Swart

Mijn naam is Mirelle Swart (1978). Na het behalen van mijn vakdiploma’s schoonheidsverzorging en pedicure aan de Noord Hollandse Academie in 1997 heb ik bijna 14 jaar lang in diverse schoonheidssalons in Noord-Holland gewerkt en daar ervaring opgedaan. Daarnaast heb ik in deze jaren diverse cursussen, opleidingen en bijscholingen gevolgd ter verdieping en uitbreiding van mijn beroep.

Ik ben opgegroeid in een ondernemersgezin en de droom om een eigen salon te starten was mijn grote wens. Eind 2011 kreeg ik last van een allergie aan mijn handen waardoor ik verplicht een aantal jaren niet werkzaam kon en mocht zijn in dit mooie vak en mijn droom leek verder weg dan ooit. Gelukkig is de veroorzaker van de allergie ‘ontdekt’, en zijn mijn handen weer genezen. In het voorjaar van 2014 is Mirelle Beauty & Health geopend en is die grote droom, een eigen salon te beginnen, werkelijkheid geworden!

Salon Mirelle Beauty & Health

In de salon werk ik  zoveel mogelijk met natuurlijke producten bij alle behandelingen. Bij de Skin en Body Wellness en voetreflex is dat met de producten van Malima cosmetics.
Professionele cosmetica met natuurlijke en huididentieke ingrediënten die de natuurlijke huidfuncties ondersteunen en helpen herstellen, ze worden snel en diep door de huid opgenomen en bieden maximaal resultaat.
Een alliantie tussen natuur en wetenschap!
Daarnaast zijn de producten van Malima Cosmetics en zeer betaalbaar, en passen daardoor goed bij de behandelingen die ik bij Mirelle Beauty & Health aanbied.

In 2017 heb ik de 4 jarige HBO opleiding Voetreflextherapie inclusief medische basis kennis succesvol afgerond en aansluitend nog de opleiding Zwangerschapsreflexologie gevolgd.  Voetreflextherapie/Zwangerschapsrefelxologie is een ontspannende/ energetische behandeling die het zelfgenezend vermogen van het lichaam stimuleert, heft blokkades in de energie verdeling op waardoor klachten verminderen of zelfs verdwijnen en brengt balans in je lichaam.
Hierdoor ga je letterlijk beter in je vel zitten, en kan ik de huid niet alleen van buiten laten stralen maar ook van binnenuit. Een mooie aanvulling op de behandelingen bij Mirelle Beauty & Health.

Wil je weten wat Mirelle Beauty & Health voor jou kan betekenen, maak dan gerust eens een afspraak.

Mirelle Swart

@Mirelle Beauty and Health, Mirelle Swart
Scroll Up