Corona huisregels

Wist je dat je met een gerust hart een afspraak kunt maken bij mij in de salon?
Ik als Anbos schoonheidsspecialiste ben volledig op de hoogte om jou als klant in deze bijzondere tijd veilig te ontvangen.

Ik sta graag voor jou klaar om je te behandelen in mijn salon. Veiligheid is belangrijk, daarom werk ik volgens de verplichte RIVM richtlijnen en het ANBOS COVID-19 Hygiëneprotocol voor Schoonheidsspecialisten en pedicures.
Deze richtlijnen worden strikt nagevolgd bij mij in de salon en daarom vraag ik je aandacht voor het volgende:

•Het dragen van een mondkapje in de salon is vanaf 26 juni niet meer wettelijk verplicht, voor jou maar ook voor mij. Wil je wel dat we beide een mondkapje dragen, geef dat dan aan bij binnenkomst.
•Ik werk alleen op afspraak. Dit is om de gezondheid en veiligheid van al mijn klanten en mijzelf te waarborgen. Ik vraag je daarom om alleen naar je afspraak te komen, kom niet te vroeg maar ook als het even kan niet te laat.
•Voordat je naar mijn salon komt wil ik je vragen om de ‘Gezondheidscheck’ te doorlopen, kun je alle vragen met NEE beantwoorden dan kan je behandeling doorgaan. Is dit niet het geval blijf dan thuis en neem contact op voor het maken van een nieuwe afspraak.
•De Gezondheidscheck:
1) Heb je de afgelopen 24 uur of op dit moment één of meerdere van de volgende (milde) klachten: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid en/of koorts (vanaf 38°C)?
2) Heb je op dit moment een huisgenoot/gezinslid met koorts en/of benauwdheidsklachten?
3) Heb je het coronavirus gehad (positief getest) en is dit in de afgelopen 7 dagen vastgesteld?
4) Heb je een huisgenoot/gezinslid met het coronavirus (positief getest) en heb je korter dan 14 dagen geleden contact gehad met deze huisgenoot/gezinslid terwijl hij/zij nog klachten had?
5) Ben je in thuisisolatie omdat je direct contact hebt gehad met iemand waarbij het coronavirus is vastgesteld?

•Registratieplicht
Ik heb als Anbos schoonheidssalon een registratieplicht. Dat betekent dat ik voor de behandeling vraag om je contactgegevens beschikbaar te stellen voor een eventueel bron- en contactonderzoek door de GGD. Ik heb hier speciale formulieren voor die je voorafgaand aan je behandeling in de salon invult.

Laten we ons allebei zoveel mogelijk aan deze afspraken houden dan kan ik ontspannen werken en jij veilig en vertrouwd genieten van je behandeling.
Tot snel!
PS.  Heb je vragen? Neem dan contact met me op.